Spații largi, lumină naturală, atmosferă caldă și confortabilă în orice anotimp.

Un nou an a început și ne-am întors deja la rutina noastră. Sărbătorile par atât de departe acum, dar suntem mai plini de entuziasm ca niciodată. De ce să nu schimbăm ceva în acest an și, în loc să căutăm energie în exterior pentru asta, de ce să nu încercăm să ne facem casa cea mai importantă sursă de energie?

La urma urmei, totul începe de aici și avem libertatea absolută de a aranja și transforma totul.

Iată câteva sfaturi pentru a vă reîmprospăta casa și pentru a crea acel mediu stimulant, creativ, dar și unul plin de seninătate, de care avem cu toții nevoie.


Cuvânt cheie: debarasare

Totul la locul potrivit. Cărți pe care nu le-am deschis ani de zile, jucării vechi ale copiilor noștri ajunși adulți, sau haine care de ani de zile au zăcut în fundul dulapului, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care avem tendința de a le aduna și care ajung să ne ocupe spațiul nostru prețios.

Faceți o selecție a lucrurilor de care aveți nevoie și organizați-le în cutii de depozitare, apoi scăpați de toate lucrurile de care nu mai aveți nevoie. E timpul să acționăm! Vorbim despre o adevărată "revoluție" care va transforma casa într-un loc ordonat, plin de spațiu nou și gata să primească și ofere, din nou, ceea ce contează cu adevărat în viața ta. Este o altă formă de libertate.


Multe culori

Când sezonul Sărbătorilor este departe, nu înseamnă că trebuie să rămânem cu un spațiu plictisitor în jur. Îți oferim o gamă largă de mobilier și accesorii cu culori strălucitoare!

Pentru ei cărora le place să facă o declarație, un obiect colorat este de luat în considerare dacă dorești să oferi casei tale o notă nouă și energică. Forme moi și primitoare, culori strălucitoare și reflexii luminoase care transformă camera de zi într-un loc plin de stil și personalitate.

Un alt element fundamental, dar prea adesea trecut cu vederea, este covorul. Mare sau mic, minimalist sau excentric, cu motive simple sau cu decorațiuni baroce, un covor frumos poate crea o nouă perspectivă asupra tuturor spațiilor de acasă. O suprafață caldă și colorată pentru dormitorul vostru sau un detaliu mic, primitor și creativ pentru intrare: alegerea este a ta!

Și, la final, accesoriile. Vaze, pături, rafturi și recipiente pentru fiecare ocazie merg mână în mână cu cei care iubesc culoarea și doresc să fie liberi să schimbe, să miște, să reorganizeze. Perfecte pentru o casă care se schimbe în funcție de anotimpuri, care urmărește nevoile celor care locuiesc acolo și din care nu lipsesc stilul și varietatea.


Lumina potrivită

Lumină puternică sau ... lumină potrivită?

Începutul de an vine cu nevoia de a reveni la liniște, iar acest lucru trebuie să se vadă în "natura" iluminatului de acasă. Lumina formează dimensiunile și amestecurile tuturor elementelor dintr-o cameră: așa modificăm limitele pentru a le potrivi cerințelor noastre pentru un anumit tip de atmosferă sau aspect. În plus, lămpile aduc stil și caracter în orice zonă.

Protagonista oricărui spațiu mare, cum ar fi bucătăria, lampa suspendată, aduce bucurie în diminețile întunecate și plicticoase și umple sporovăielile prietenoase de seară cu o lumină confortabilă. Pentru cei care caută ceva mai sofisticat și mai flexibil, lămpile de podea sunt întotdeauna o alegere bună. Sursele elegante de lumină pentru intrare sau coridor, eroii camerei de zi cu formele lor sculpturale, pot crea somptuozitate chiar și în spațiile cele mai minimaliste. Spațiile mici pot fi dotate cu lămpi de masă, potrivite pentru birou sau noptieră. Aceste lămpi pot fi folosite și ca obiecte decorative pentru a lumina o bibliotecă sau un colț de bucătărie.

Cu aceste surse de lumină creativă sau simplă, minimalistă sau sofisticată, putem crea atmosfera potrivită și putem face din casa noastră cel mai minunat loc din lume, un loc în care poate începe o nouă zi.